Μελόσταγμα
   Αρχή σελίδας » Κατάλογος  |   |  Ο λογαριασμός μου  |  Περιεχόμενα καλαθιού  |  Ολοκλήρωση αγοράς   
Κατηγορίες


Πληροφορίες
Προφίλ επιχείρησης
Χρήσιμες πληροφορίες
Όροι συνεργασίας
Επικοινωνία
Νέες Καταχωρήσεις 
                  Περισσότερα
παράγεται από τον ανθό των λουλουδιών και είναι ένα 100% αγνό προϊόν
ΜΕΛΙ 920γραμ.
ΤΙΜΗ:12

Μελόσταγμα

Μελόσταγμα
Πρότυπο Μελισσοκομικό Εργαστήρι

Στο στο ορεινό χωριό Σκαλοχώρι Λέσβου από το καλοκαίρι του 2007 άρχισε να λειτουργεί το Μελισσοκομικό Εργαστήρι. Το μελισσοκομικό εργαστήρι αποτελεί πρότυπη τυποποιητική μονάδα μελιού και προϊόντων κυψέλης όπως Γύρη, Βασιλικός Πολτός, Πρόπολη, Μελικερίδια.
Το μελισσοκομικό εργαστήρι ανήκει στην οικογένεια του Καμπέρου Γιάννη και το μέλι, που παράγει έχει την ονομασία Μελόσταγμα.
Αποτελεί τη μοναδική καθετοποιημένη Μονάδα (δηλ. Παραγωγή-τυποποιήση- εμπορία) στο Βόρειο Αιγαίο που βρίσκεται σε φάση πιστοποίησης κατά ISO 2000. Πιστοποίηση που δίνονται όταν τηρούνται όλες οι Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και οι κανόνες υγιεινής για τα εργαστήρια τροφίμων.
Όλα τα υλικά κατασκευής του εργαστηρίου είναι εγκεκριμένα, υπάρχει πλήρης αυτοματισμός ροής παραγωγής. Τα μηχανήματα επεξεργασίας μελιού είναι πλήρως ανοξείδωτα με πιστοποίηση CE, τα βάζα αποστειρώνονται, υπάρχει ψυκτικός θάλαμος για την βιολογική καταπολέμηση του κηρόσκορου και το κυριότερο η διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου μελιού που για την κάθε παρτίδα «L» υπάρχει και η αντίστοιχη χημική ανάλυση από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Το μέλι μας, το Μελόσταγμα, είναι ένα 100% αγνό προϊόν, παράγεται από τα μελισσοσμήνη μας με ορθούς χειρισμούς μελισσοκομικής πρακτικής, συσκευάζεται με τους απαραίτητους κανονες υγιεινής και υπόκειται σε ποιοτικό και χημικό έλεγχο.
Είναι από άνθη και αγριολούλουδα από τα βουνά της Λέσβου όπου υπάρχει πληθώρα από αρωματικά φυτά που ανθιζουν διαδοχικά γι’αυτό το μέλι μας έχει χαρακτηριστική γεύση, χρώμα και άρωμα. Το Μέλι ανάλογα με την εποχή και την φυτοσύνθεση της κάθε περιοχής διαφέρει σε χρώμα, γεύση, άρωμα σε οργανοληπτικά στοιχεία και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά.
Κυκλοφορεί στο εμπόριο σε 3 συσκευασίες των 250, 460 και 920 γραμμαρίων, και σε 3 διαφορετικές γεύσεις: Άνθη και Αγριολούλουδα, Αγριολούλουδα και Θυμάρι, Ανθόμελο Ρείκης.
Eπικοiνωνία
Μελόσταγμα
Μελισσοκομικό Εργαστήρι, Σκαλοχώρι Λέσβου
Τηλ. 22530 98355, 6942200188
Φαξ: 22530 98349
E-mail: melerg@otenet.gr
URL: www.melostagma.gr
Καλάθι αγορών 
                 Περισσότερα
Άδειο Καλάθι
Τελευταία Κριτική 
                  Περισσότερα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Γλώσσες
English Greek
Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Σύνθετη αναζήτηση
Αναλυτική Παρουσίαση